Hodnocení obchodu

5,0 121 hodnocení
Přidat hodnocení
5
121x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora | 22.8.2019
Rychlé a vstřícné jednání. Děkuji.
MZ Avatar autora | 19.8.2019
Vše ok
IM Avatar autora | 14.8.2019
JM Avatar autora | 12.8.2019
HP Avatar autora | 9.8.2019
Vynikající komunikace.
AD Avatar autora | 2.8.2019
Tak perfektni komunikaci jsem jeste nezazila, super super super. Alespon vime, kam se budeme pro knizky vracet :)
LL Avatar autora | 2.8.2019
Maximální spokojenost! Rychlé dodání u knih, které nebyly skladem, velmi milá komunikace a především krásné zboží.
PC Avatar autora | 31.7.2019
100% spokojená. Vše neskutečně rychle vyřízené. Krásné materiály.
BM Avatar autora | 31.7.2019
100 % spokojenost, rychlé jednání, super dárek.
OM Avatar autora | 29.7.2019
Knihy, které jsou skladem, jsou odeslány hnedka. Dají se objednat i knihy, které skladem nejsou. Komunikace naprosto bez problémů. Jsem spokojená s obchodem i knížkami :)
MM Avatar autora | 26.7.2019
S nákupem jsem moc spokojená. Knihy byly ihned odeslány. Skvělá komunikace.
LM Avatar autora | 22.7.2019
Jsem nadmíru spokojená, komunikace rychlá, skoro denně informace o stavu objednávky. Vše pro spokojenost klienta Vybrala jsem si knížky, které nebyly skladem a do 14dni jsem je měla doma. Velice příjemná komunikace s paní, je hodně ochotna a nemám jedinou věc, na kterou bych upozornila. Knížky splnily očekávání, Zoo sound a Woodland sound doplnily naší sbírku, dcera si s nimi vyhraje. Obchod můžu jen doporučit a určitě za nějaký čas znovu objednám nějakou krásnou knížku. děkuji a pěkný den
ZV Avatar autora | 16.7.2019
Super rychlost,kvalita a dárek jako bonus .Děkujeme.
P Avatar autora | 4.7.2019
Snad můj nejlepší nákup! Bezvadná domluva a variabilita dle přání zákazníka. Nemluvě o skvělém zboží, na webu vse bezvadne popsano, produkty jsou pro děti hodně přínosné. Fakt doporučuji!
LJ Avatar autora | 3.7.2019
Doporučuji, super komunikace a rychlé dodání.
JH Avatar autora | 19.6.2019
MU Avatar autora | 17.6.2019
s nákupom som veľmi spokojná :)
MK Avatar autora | 17.6.2019
Velmi
KN Avatar autora | 6.6.2019
Jsem velmi spokojená, všechny dodané aktivity knihy byly nad mé očekávání a děti velmi baví. i my se toho hodně přiučíme.
PT Avatar autora | 6.6.2019
Doporučuji, velmi rychlé dodání, spokojenost i s komunikací.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 121

Tento web sbírá soubory cookie, které slouží ke zvyšování kvality služeb, personalizaci nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobnosti zde: http://www.booksforjoy.cz/cookies/