Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.5.2018
Naprostá spokojenost, knížky úžasné, rychlé dodání, milá a ochotná paní prodávajíci a navíc dárečky k nákupům :)
Avatar autora | 17.5.2018
Doporučuji všem. Pěkné knížky, dodání velmi rychle.
Avatar autora | 14.5.2018
S obchodom som veľmi spokojná. Dobré ceny, rýchle dodanie, veľký výber. Zohnala som všetky knihy, čo som inde spolu nenašla. Profesionálny prístup aj komunikácia, pani milá a ochotná. Tiež milý darček k nákupu. Bol to môj prvý nákup, ale určite nie posledný. Ďakujeme :-)
Avatar autora | 9.5.2018
S obchodem jsem moc spokojená, knížka je moc dobře vypracována.Moc děkujeme!
Avatar autora | 4.5.2018
S obchodem jsem velmi spokojená- milá komunikace, rychlé odpovědi a rychlé odeslání zboží. Také s malým dárkem jako překvapení. Vybrané knihy jsou velmi pěkně zpracovány a odhaduji, že i dlouho vydrží.
Avatar autora | 30.4.2018
Naprostá spokojenost... Profesionální přístup, rychlé doručení i s nečekaným dárkem.
Avatar autora | 27.4.2018
Avatar autora | 19.4.2018
Ochota, rychlé dodání, dostali jsme navíc i malé překvapení.
Avatar autora | 19.4.2018
Velká spokojenost - rychle dodání, ochota, pečlivě zabaleno, určitě to není můj poslední nákup
Avatar autora | 13.4.2018
Paní velmi příjemná..pořadí a výběrem ...doručení rychle a spolehlive...Můžu jen doporučit, těším se na další nakup
Avatar autora | 12.4.2018
Skvělá komunikace, velmi rychlé dodání, paní velmi milá a ochotná, určitě doporučuji!!
Avatar autora | 10.4.2018
Vřele doporučuji, paní majitelka je velmi ochotná, pohotová a navíc poslala dceři krásné drobné dárečky. Knihy jsou fantastické. Brzy se do obchodu vrátíme...

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12

Tento web sbírá soubory cookie, které slouží ke zvyšování kvality služeb, personalizaci nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobnosti zde: http://www.booksforjoy.cz/cookies/